CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies
CEM - Notícies

Activitats 2009

E-mail Imprimir PDF

S'ha actualitzat el calendari d'activitats del CEM. Hem posat les que tenim idea de fer, però poden haver canvis d'última hora, així que heu d'estar atents.

Algunes de les activitats (els viatges) tenen habilitada l'opció d'apuntar-se. Seria bo que ho féreu, així tindríem una idea de la gent que anirá.

També s'ha penjat la sol·licitud per a ser membre del CEM. La podeu trobar al menú de l'esquerra, en l'apartat Fes-te soci!.

Última actualización el Divendres, 20 de Febrer de 2009 10:40
 

Uneix-te al CEM!

E-mail Imprimir PDF
Si vols formar part del CEM només has d'emplenar aquest formulari i fer l'ingrés corresponent a la quota al compte bancari: 

 ES42 3159 0033 3724 9417 5314

El preu de les quotes va per edat, i seran:

  • De 0 a 12 anys: 5€
  • De 13 a 17 anys: 8€
  • Majors de 18 anys: 12€
 
A més, per a celebrar el 20é aniversari del club, estrenem samarreta! Ompli el formulari i demana la teua!
 
 
Última actualización el Dilluns, 20 de Març de 2017 12:28
 

Ja he vist la web, i ara, què?

E-mail Imprimir PDF

Potser ja heu fet una ullada a la web, i no sabeu ben bé com funciona, o no sabeu per on començar a treure-li partit. Ací van una serie de consells que podeu seguir per tal d'aprofitar tots els recursos que se'ns ofereixen:

  • Primer de tot, registreu-vos! D'aquesta manera farem més gran la comunitat d'usuaris, i el contacte amb els socis serà millor. A més, com a usuaris registrats podreu participar al forum, enviar articles, fotos, etc. Per a fer-ho, sols heu de seguir l'enllaç al menú d'ACCÈS on diu Registreu-vos
  • Participeu al fòrum. La idea és que siga un espai de debat, d'intercanvi d'idees o, simplement, per a parlar de qualsevol cosa. Recordeu que vos heu d'identificar com a usuaris registrats per a participar.
  • Participeu en les enquestes. Al menú de la dreta hi ha una enquesta, que anirà canviant periòdicament. Ens servirà per fer un sondeig d'opinions dels socis sobre diversos temes. Podeu plantejar qualsevol enquesta i amb molt de gust serà publicada.
  • I finalment... ESCRIVIU COMENTARIS! A les notícies, a les fotos, als fòrums,... no costa res, i és una manera molt bona de fer veure que heu visitat i llegit els continguts de la pàgina. I fa molta alegria Sonriente.
Bé, crec que això és més o menys tot el que volia dir. Si teniu qualsevol dubte o suggeriment, ja sabeu, escriviu un comentari Chulo!
 

Benvinguts a la nova web del CEM

E-mail Imprimir PDF

Hola a tots!

Després d'uns anys de baixa activitat tant al propi club com a la web, el Centre Excursionista de Montesa anuncia el seu rellançament al món digital i, per suposat, al món real. Per això us donem la benvinguda i us convidem a que s'uniu a nosaltres, ja siga per a fer-vos socis, per a vindre a alguna excursió, o simplement per a estar en contacte amb nosaltres a través de la web.

Ací podreu trobar tota la informació sobre el centre: local, activitats, fotos, cròniques, ressenyes, etc. Entre tots anirem farcint-la fins que es convertisca en un punt d'encontre de tots els que estem units d'alguna manera al CEM.

Per tot això, us animem a que participeu activament a la web, i per començar, que us enregistreu. D'aquesta manera podreu estar sempre a l'última.

Moltes gràcies, i benvinguts, ens veiem a la muntanya!

PD: Com que la web acaba d'arrancar, és possible que trobeu faltes, errors, o que algunes coses no funcionen bé. Si és així, per favor, podeu comunicar-ho amb el formulari de contacte amb el webmaster. Pel que fa a la traducció, hi ha mòduls que no estan completament traduits, ja que ho haig de fer jo a mà, i em durà un temps (si algú vol col·laborar, serà benvingut Burla).

Última actualización el Dimecres, 11 de Febrer de 2009 08:17
 


Página 11 de 11

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 15
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1402
Visites en total: 202876
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat