CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies
CEM - Notícies

VIATGE DE PASQUA A ANENTO (SARAGOSSA)

E-mail Imprimir PDF

Enguany el viatge de pasqua serà a ANENTO (Saragossa).

Cal apuntar-se i fer l'ingrés de reserva abans del 2 de març de 2010.

Trobareu tota la informació disponible al fòrum.

ANIMEU-VOS. AQUEST SERÀ UN VIATGE "ÈPIC".

 

Activitats del CEM, 29 i 30 gener de 2011

E-mail Imprimir PDF

Hola socis!!!


Us comuniquem que aquest dissabte 29 de gener tenim soparet de "sobaquillo" al local del CEM. Cal que porteu: el vostre entrepà per a sopar, i alguna cosa per a picar o per a beure, si pot ser quedeu d'acord entre vosaltres per a no portar tots els mateix, i així tindrem beguda i "picadeta" per a tots els gustos.

 

Llegir més...
 

NOU ROCÒDROM A XÀTIVA

E-mail Imprimir PDF
A Xàtiva, el Club d'Escalada està fent un rocòdrom, com alguns ja sabreu. Ens han comentat que encara no el tenen acabat.
El roco té forma de túnel, amb dues parets de 7 metres d'alçada i amb el sostre també equipat; però amb la particularitat que les parets estan inclinades, amb la part de dalt de les parets més cap al centre que la de baix, és a dir, així / \, l'escalador estaria al mig, clar està.
De moment encara no han fixat els preus, qui conega l'entorn del club pot anar a provar-lo, però no està obert al públic, ja que encara volen fer vestuaris, etc. Sembla que volen que funcione com un gimnàs amb abonament mensual, per a que la gent vaja quan vullga. Si hi ha molts socis interessats en anar per a quan plou, per a entrenar de manera diferent, etc., es podria intentar negociar un preu més reduït per als socis del CEMtre.
Si esteu interessats envieu un correu a l'adreça del CEMtre ( Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla ), empreu el formulari que hi ha a l'opició del menú principal (contacte), envieu-nos un missatge mitjançant la nostra pàgina del facebook o poseu-se en contacte amb algun directiu.
 

NOVA DIRECTIVA AL CEM i NOU RUMB

E-mail Imprimir PDF

Estimats muntanyencs:

En primer lloc, aprofitem l'ocasió per a felicitar-vos l'any nou a tots, desitjant que hàgueu passat unes bones festes.

Com ja sabeu (si vau vindre a la reunió del passat dissabte), han hagut alguns canvis a la  direcció del CEM, i hem d'aprofitar aquestes línies, per a agrair a l'antic equip tota la seua dedicació i la bona voluntat posada… 

Des del nou equip, us volem animar a que col·laboreu el màxim possible, participant en  les eixides i aportant totes les idees que tingueu. Aquest any hem pensat fer diversos soparets al centre, per a veure si hi ha més contacte entre nosaltres i es fan més cosetes, així que esperem que us animeu i que tingueu ganes. A més a més, si voleu proposar algun lloc per a anar a pasqua, encara esteu a temps.

La vostra col·laboració és essencial i necessària, i per aquesta raó us convidem a utilitzar la pàgina web, com a instrument de diàleg, de comunicació, d'informació... El dissabte 29 de gener, al local del CEM, el mestre Miquel ens farà una demostració del funcionament de la pàgina web, per a que puguem aprendre com penjar fotos, fer comentaris, proposar excursions, etc.. I a més a més, tindrem soparet "de sobaquillo" al mateix local, i tancarem el calendari inicial d'activitats per a aquest 2011. Així que animeu-vos a vindre, per a aprendre a usar la pàgina, per a proposar idees, i per a passar una estona divertida.

De tota manera, qui vullga renovar-se la llicència federativa, li ho pot dir directament a Joan, ja que ell continuarà encarregant-se d'aquesta feina. 

I ja sense més, ens acomiadem informant-vos dels nous càrrecs, esperant contagiar-vos la nostra motivació:

PRESIDENTA                                  NEUS BOLUDA
SECRETARI                                    JORDI FORTUÑO
TRESORER                                    JOSÉ ÁNGEL MOMPÓ
VOCAL DE MATERIAL                   RICARDO FILLOL
VOCAL DE SENDERISME               ANALÍA JUAN
VOCAL D'ESCALADA                     KIKE VILA

Última actualización el Dijous, 13 de Gener de 2011 09:04
 

BON NADAL!!!!

E-mail Imprimir PDF
Bon Nadal amics del CEM!!!!
Ja estem organitzant el tema de la renovació de les targetes federatives, si esteu interessats cal que ens escrigueu un correu i vos enviarem el nº de compte del CEM on podeu fer el ingrés, així com l´import de la federativa (enviarem les federatives abans del 31 de desembre)
Altra cosa, després d´aquestes festes organitzarem una reunió per fer el nou calendari d´activitats, renovació de càrrecs al CEM, soparet del "amic invisible" i altres cosetes.
Bones festes !!!!
Última actualización el Dissabte, 25 de Desembre de 2010 12:48
 

CRÒNICA DEL CANÓ DEL RIU XÚQUER

E-mail Imprimir PDF

Actualitzada la crònica del canó del riu Xúquer.

Podeu veure-la açí

 


Página 7 de 11

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 15
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1402
Visites en total: 202876
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat