CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies
CEM - Notícies

EL CEM - INICIS

E-mail Imprimir PDF

Col·laboració del Centre Excursionista de Montesa al llibre de festes 2012.

“Teníem quinze anys,
dúiem els cabells llargs.”
(Jesús Moll)

1. L'AFICIÓ.

Les aficions han anat estenent-se des dels llocs on es van originar fins als més menuts i aïllats racons. Només cal un vehicle i un substrat adequats. El vehicle foren, a primeries dels anys 80 dels segle passat, un parell de forasters i el substrat una canalla viva, desperta i amb ganes d'obrir-se a les novetats i al món.

Llegir més...
 

SERRA D'AITANA 1558 msnm - Confrides (La Marina Baixa)

E-mail Imprimir PDF

El diumenge 20-05-2012 eixim d'excursió a la Serra d'Aitana. L'itinerari coincidirà amb el que es descriu al nostre fòrum quan un escamot del CEM es va allargar fins la Marina Baixa per accedir al cim més alt de les comarques meridionals del País Valencià. També podreu gaudir de més fotos a la galeria d'aquell 8 de març del 2009. Els responsables de l'activitat són Parroro i José Angel. Poseu-vos en contacte amb els per a obtenir més informació; tot i axí, en disposar de més dades us les farem saber dins de la nostra secció d'activitats.

PAS DE LA RABOSA 

Última actualización el Dijous, 10 de Maig de 2012 19:45
 

VIATGE DE PASQUA 2012

E-mail Imprimir PDF

El CEM viatja per Pasqua con tots els anys. Sorprendido

Els viatges del CEM estan plens d'emocions Sonriente, de diversió Riendo i d'aventura Guiño....ANIMA'T i APUNTA'T. S'admeten pre-inscripcions. En breu més informació Boca sellada

Última actualización el Dijous, 05 de Abril de 2012 19:34
 

EL CEM ES MOU A LA CALDERONA - PUJADA AL GARBÍ 593 msnm (El Camp de Morvedre)

E-mail Imprimir PDF

Diumenge 5 de febrer de 2012 ens movem a la Serra Calderona i pujarem al Garbí guiats per Patri. Els detalls els trobareu a la descripció de l'activitat. No bades que és el pròxim cap de setmana. El CEM es mou si el movem nosaltres. ANIMA'T i VINE!!!!

 

REUNIÓ I SOPAR ANUAL DEL CEM

E-mail Imprimir PDF
Hola socis!!!!
Després d'un temps sense saber uns d'altres, arriba un any nou i amb ell el sopar de l'amic invisible. 
El dia 7 de gener, dissabte, tindrem reunió al local del CEM, cap a les 7 de la vesprada, en el que es parlarà de la renovació de càrrecs, on ja us anuncie que algú haurà de decidir-se a ser president/a (si ningú vol ser, decidirem el furtur del CEM), i de la programació d'activitats per a l'any 2012.
Després, anirem tots a sopar, recordeu que tots els que vingueu al sopar, heu de portar un regalet, si es possible relacionat amb la muntanya, que valga tant per a homes com per a dones, amb un preu al voltant dels 10€. També val fer regals dedicats amb bromes.
Comuniqueu ABANS DEL DIA 3 DE GENER si heu de vindre al sopar, i ja us donarem més detalls (hora, lloc...)
Feliç any nou!!!!
Última actualización el Divendres, 27 de Gener de 2012 14:23
 

FERRADA DE VILLENA (L'Alt Vinalopó)

E-mail Imprimir PDF

El dia 23 d'octubre l'activitat del mes: la via ferrada de Villena. Més informació a la descripció de l'activitat. Recordeu com n'és d'imprescindible l'equip de progressió en vies ferrades: la nostra pròpia seguretat està en joc. Informeu-nos si us manca material i l'intentarem aconseguir.

 

Última actualización el Dissabte, 15 de Octubre de 2011 00:30
 


Página 6 de 11

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 15
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1402
Visites en total: 202876
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat