CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies
CEM - Notícies

LA MALLADA DEL LLOP 1360m FAMORCA (el Comtat)

E-mail Imprimir PDF
 

BON NADAL i REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA

E-mail Imprimir PDF
 

LLICÈNCIA FEDERATIVA 2013

E-mail Imprimir PDF

Us informem com treure la llicència federativa per al 2013, tenim dos opcions:

La primera, tramitar-la personalment. Ho podeu fer al següent enllaç: http://www.femecv.org/tpv2013/ . Només cal anar seguint els passos que se’ns demanen.

La segona, escollir la modalitat i fer un ingrés amb el seu cost al compte del Centre Excursionista de Montesa (3058/7065/38/272000566) abans del dijous 27 de desembre. Cal que indiqueu al concepte el vostre nom i cognoms, així com la modalitat de llicència que heu escollit. Una vegada heu fet l’ingrés, heu d’enviar un correu electrònic a  Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla  amb les vostres dades personals. D’aquesta manera, la junta directiva del CEM les tramitarà totes juntes.

Podeu veure quines modalitats hi ha ací.

 

EXPOSICIÓ 1er CONCURS FOTOGRAFIA DE MUNTANYA. MEMORIAL JOSÉ TORTOSA

E-mail Imprimir PDF

Des de l'organització del I Concurs de Fotografia de Muntanya CEM - Memorial Jose Tortosa, ens plau convidar-vos a:
 
- La inauguració de l'exposició.
- L'acte de lliurament de premis.
- Recordatori especial per a José Tortosa.
 
Serà el dissabte 15 de desembre de 2012, a les 19:00h a la sala d'exposicions de l'ajuntament de Montesa.
Us esperem!

 

NOVES CARES i NOU RUMB AL CEM

E-mail Imprimir PDF

A la darrera reunió s'hi va presentar un projecte per reactivar el CEM. És una tasca difícil, complicada i no exempta de crítiques, però tot i així, és un bon moment per intentar-ho i si les crítiques són constructives seran ben rebudes. S'hi ha format una junta directiva que, de manera provisional, impulsarà l'aprovació d'un marc normatiu nou, la regularització dels comptes, l'elecció i constitució d'una nova junta directiva, l'actualització de les quotes dels socis, el pagament de les cuotes federatives i, sobre tot, la represa de les activitats.

Última actualización el Diumenge, 30 de Setembre de 2012 14:37 Llegir més...
 

REACTIVACIÓ DEL CEM

E-mail Imprimir PDF

Després d'un llarg temps sense notícies, us comuniquem que hi ha socis interessats en reactivar el Centre Excursionista de Montesa. Com sabeu fa un temps que només funciona en el ciberespai i necessita grans canvis.

Segurament hi haurà més d'una candidatura per a formar la nova junta directiva, i per aquesta raó, preguem la màxima participació, ja que els nous candidats ens explicaran com pensen canviar i renovar el centre excursionista. Deixarem un temps de reflexió, per a que posteriorment tots podem votar al candidat que més ens convença. I en el cas de que sols es prensente un candidat, procedirem a la renovació de càrrecs.


Si voleu presentar candidatura, no falteu a la reunió. I si realment vos interessa el futur del CEM, tampoc, veniu a informar-vos sobre les novetats.


La reunió serà el proper dissabte, 22 de setembre, a les 18.30h, al local del CEM.


Escriviu-ho a l'agenda i no falteu!


P.D. Si algun soci no vol formar part del CEM, que ens ho comunique personalment, a través de l'adreça de correu electrònic Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla , a través de la web o de la nostra pàgina del facebook.

 

Última actualización el Dimarts, 04 de Setembre de 2012 13:48
 


Página 5 de 11

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 16
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1403
Visites en total: 202877
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat