CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies
CEM - Notícies

TALLER DE FOTOGRAFIA a Montesa i BENICADELL a la Vall d'Albaida

E-mail Imprimir PDF

 

Tot just venim d'una exitosa excursió per la Serrella, que ja tenim ací la següent, ara per la comarca de la Vall d'Albaida, el cim del Benicadell. Es tracta d'una excursió sense dificultat però imprescindible per a aquells que volen conèixer les nostres muntanyes.

Trobareu tota la informació sobre la ruta al menú d'activitats, i aprofitem per recordar-vos que aquest divendres a la vesprada tenim el taller de fotografia, molt interessant i per al qual encara hi ha algunes places disponibles. Recordeu que cal enviar un parell de fotografies per tal d'inscriure's. Més informació a la notícia anterior.

 

  

Última actualización el Dimecres, 12 de Febrer de 2014 20:03
 

TALLER DE FOTOGRAFIA

E-mail Imprimir PDF
El proper divendres 14 de febrer tenim el taller de fotografia que farem al local del Centre. Cal que feu inscripció, enviant-nos un correu electrònic ( Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla ) en el que ens indiqueu si voleu participar-hi i haureu d'adjuntar dues fotografies vostres. Enric Rodríguez, qui dirigirà el taller, ens parlarà sobre possibilitats d'enquadrament i tractament de les imatges, per això, analitzarem les nostres pròpies fotografies, motiu per el qual us en demanem dues.

Esperem que us resulte interessant!

 

CAP DE SETMANA COMPLET AL CEM

E-mail Imprimir PDF

Aquest cap de setmana del 14 al 15 de desembre de 2013 se'ns presenta complet i variat i no només per als CEM-membres també per a tot el poble de Montesa i per a tota la comarca.

A les 19:00 hores de dissabte tindrem la inauguració de l'exposició amb les 45 obres presentades al segon “Concurs de Fotografia de Muntanya, memorial José Tortosa” i es lliuraran els premis als guanyadors i tot plegat a la sala d'exposicions de l'ajuntament de Montesa que acollirà la mostra fins el 6 de gener de 2014. El concurs ha tingut una àmplia difusió als mitjans de comunicació de la comarca i promet ser un recull ben interessant d'allò que gaudim en les nostres activitats a l'aire lliure: la muntanya i la natura. Per moltes paraules que emprem no agrairem prou la col·laboració inestimable del nostre Ajuntament i, en justa reciprocitat, convidem les autoritats i els veïns per tal que ens acompanyen en aquest humil homenatge al nostre amic José Tortosa.

Al matí següent ens llevarem ben d'hora per a realitzar l'activitat senderista del mes que ens durà a conèixer la infatigable tasca dels moriscos: “les escales dels moros” de la Vall de Laguar a la Marina Alta on tancarem el cercle al voltant del famós i espectacular barranc de l'Infern. També tindrem ocasió de degustar “l'olla de la Marina” i refer així les forces que els escalons ens hauran fet minvar. És molt important doncs fer la corresponent reserva del dinar abans del divendres 13 de desembre tot enviant un correu electrònic al CEMtre: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla . O posant-vos en contacte amb algun membre de la Directiva. Disposeu de tota la informació i més a la descripció de l'activitat al nostre web.

 

 

II CONCURS DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA. Memorial José Tortosa

E-mail Imprimir PDF

Ja tenim en marxa el II concurs de fotografia de muntanya del CEM, memorial José Tortosa. Fes-nos arribar les teues fotos abans del 5 de desembre de 2013. L'exposició de les obres presentades i el lliurament de premis serà el 14 de desembre a les 19:00h a la Sala d'Exposicions de l'ajuntamen de Montesa. Les bases del concurs les podeu demanar al nostre correu electrónic: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

Última actualización el Dimecres, 23 de Octubre de 2013 22:23
 

Col·laboració del Centre Excursionista de Montesa al llibre de festes 2013

E-mail Imprimir PDF

Hola!
El Centre Excursionista de Montesa reuneix hui 50 socis que, en més o menys participació en les activitats, són amants dels esports de muntanya o de la muntanya i la natura en general. I fan que, un any més, aquest xicotet poble, puga tindre l’orgull de dir que té un Centre Excursionista. I ja duguem 16 anys!!!
Cada excursió, és el premi que ens ofereix la muntanya per estimar-la.

Última actualización el Dijous, 17 de Octubre de 2013 23:11 Llegir més...
 

EXCURSIÓ A MILLARS

E-mail Imprimir PDF
Aquest diumenge 20 d'octubre tenim la següent ruta organitzada. Es tracta d'una excursió que ens proposa el nostre company Antonio Gimènez, i en la que visitarem el terme de Millars, a atocar del Masís del Caroig. Al llarg del recorregut ens endinsarem en la Cova de les Dones i atravesarem el barranc del Zapatero, per acabar visitant unes pintures rupestres, és doncs,  una ruta que combina espeleologia, arqueologia i excursionisme.

L'eixida serà a les 8:00h del matí, de la casa de la cultura de Montesa, això sí, es prega màxima puntualitat, ja que a Millars ens espera un grup de muntanya que ens guiarà per la zona. 

Cal portar esmorzar, i tot i que, l'excursió acaba al migdia, es recomana agafar dinar, donada la distància que hi ha des de Millars fins a Montesa.

I molt important, cal portar frontal per al tram que farem per dins de la cova.

Us esperem diumenge!

Salut i muntanya!
 


Página 3 de 11

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 15
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1402
Visites en total: 202876
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat