CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies
CEM - Notícies

VII gimcana d'aventura

E-mail Imprimir PDF
Última actualización el Dilluns, 15 de Octubre de 2018 15:28
 

20 aniversari

E-mail Imprimir PDF
Este any 2017 ha sigut un any especial, ja que el Centre Excursionista de Montesa ha complit 20 anys des de la seua creació. Allà a finals de l’any 1996 es van ajuntar una colla d’amics i amigues i varen fundar el club. Molts socis han passat pel club, moltes aventures han passat durant estos anys i moltes coses han anat canviant durant tot este temps. Hem tingut èpoques molt bones i d’altres no tan bones, però l’esperit de la muntanya sempre ens ha acompanyat i ens ha fet tirar endavant.
 
Per a l’ocasió vàrem dissenyar una nova samarreta i vàrem renovar la llista de socis/es que s’havia quedat oblidada i calia renovar, aleshores tothom qui es va apuntar, en la pàgina web del CEM, pagava la quota i rebia la nova samarreta. Ara per ara, som 35 socis/es, i esperem que, a poc a poc, en siguem més, per això convidem a qui tinga ganes de gaudir la muntanya amb nosaltres que es faça soci del CEM.

El CEM, en la mesura posible, continua realitzant excursions, eixides d’escalada, curses de muntanya i, de tant en tant, realitza algún esdeveniment, com puga ser: cursos, competicions, concursos… Enguany hem fet la sexta Gimcana d’Aventura i també hem realitzat un Curs d’Iniciació a l’Escalada.
 
Pròximament, publicarem les normes d’ús i l’horari del rocòdrom.
 
Cal agrair a l’ajuntament de Montesa tot el suport que ens han donat, tant econòmic, com personal, sols ens queda donar-los les gràcies.
 
Esperem tindre un 2018 ple d’aventures muntanyenques.

El president:
Ismael Mollà Ferrer
Última actualización el Dimecres, 10 de Gener de 2018 15:41
 

Noves samarretes del CEM

E-mail Imprimir PDF

Com sabeu, enguany al CEM celebrem el nostre 20è aniversari. Per a l'ocasió hem dissenyat una samarreta especial, que podreu aconseguir amb un únic pagament de la quota (5€ per a xiquets, 8€ per a joves i 12€ per a adults). Entreu ací per a saber tots els detalls i encomaneu la vostra samarreta!

ATENCIÓ: Si voleu tenir la samarreta abans de Setmana Santa, encomaneu-la abans del 31 de març. 

 

 

 

Última actualización el Dilluns, 20 de Març de 2017 12:44
 

El CEM compleix 20 anys!

E-mail Imprimir PDF

 

 

Estimats socis i amics, aquest mes de desembre, el Centre Excursionista de Montesa celebra el seu 20è aniversari. Amb ganes de seguir gaudint de la muntanya i amb forces renovades, vos convidem a tots a unir-vos i fer més gran esta família.

A la secció d'activitats podreu vore el calendari provisional per al proper any 2017. Hem de dir que les activitats poden sofrir modificacions, i convidem a qualsevol soci a proposar noves excursions i activitats. 

Aprofitem per a presentar-vos la nova imatge del club, així com un comunicat d'Ismael Mollà com a nou president:

Estimats socis i sòcies del CEM,

Em dirigisc a vosaltres com a nou president del club.

Vos comunique que, en aquest mes de desembre el CEM complix 20 anys. Per a celebrar-ho, anem a fer unes samarretes amb el nou logotip redissenyat per a l'ocasió.

El proper mes de febrer del 2017, farem una reunió per a posar al dia la quota anual i per demanar talles per a les samarretes.

Sóc president del CEM des del 15 d'octubre de 2016, durant la recta final d'aquest any m'he esforçat en posar al dia el club, vos informe:

  • He aconseguit tindre de nou en les nostres mans els famosos estatuts desapareguts, i el document CIF.
  • He actualitzat la nostra situació en el Registre d'Entitats Esportives.
  • He actualitzat la nostra situació amb la FEMECV.
  • He canviat d'entitat bancaria, ja que la situació que teníem en Cajamar era insostenible. Ara estem en la Caixa Popular de Canals.

Espere desenvolupar aquest càrrec de la millor manera possible. Qualsevol de les vostres propostes i opinions serán ateses i les tindré en compte, sempre intentant millorar.

Sé que represente un club viu, emprenedor, actiu, dinàmic, amb moltes inquietuts i projectes, i junts, aconseguirem fer moltes coses, gaudint sempre d'allò que tots els socis i sòcies estimem: la muntanya i la natura.

Ens veiem prompte al club!!

Salut i muntanya!!

Ismael Mollà i Ferrer

Montesa, a 19 de desembre de 2016 

Última actualización el Dimecres, 21 de Desembre de 2016 10:05
 

Nova guia d'escalada

E-mail Imprimir PDF

El propvinent dissabte 17 de desembre a les 18:30 h, a la Casa de la Cultura de Montesa (C/ Hermenegildo Monleón), s'esdevindrà la presentació de laGuia d’escalada de l’Estret de les Aigües i de la Costera d'Ismael Mollà, dissenyada i maquetada per Estudi Grafema.

Amb un preu de 25 €, la guia està escrita en valencià, castellà i anglés. Té 352 pàgines a tot color i tots els noms i graus han estat revisats i actualitzats.
Inclou totes les vies i blocs de Genovés, Bellús, Xàtiva, Montesa, Vallada i Moixent:

AVENTADOR
L’ALTET
COVA DE LA PETXINA
BARRANC FONDO
COVA DELS COLOMS
LA BOLA
LA MOLA
LA MOLA BLOC
CASA DELS FRARES
LA FOS
PARATGE ERMITES
TIERRA DE NADIE
BARRANC DE LA FOS
EL BOSQUET

Esperem que pugues passar-te o, almenys, que ens ajudes a fer-ne ressò.

 

Última actualización el Dimecres, 14 de Desembre de 2016 20:05
 

30-11-14: BANCAL REDÓ i ALFAFARA (la Vall d'Albaida i el Comtat)

E-mail Imprimir PDF

Diumenge pròxim tenim l'excursió al Bancal Redó i Alfafara amb opció per als més menuts i dinar de cassola.

Cal confirmar l'assistència al dinar fins divendres. Més informació a la descripció de l'activitat.

 

Última actualización el Dimecres, 26 de Novembre de 2014 23:13
 


Página 1 de 11

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 15
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1402
Visites en total: 202876
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat