CEM - Centre Excursionista de Montesa

 • Aumentar fuente
 • Fuente predeterminada
 • Disminuir fuente
Home Blog de Categoría Instruccions per a penjar fotos a la web

Instruccions per a penjar fotos a la web

E-mail Imprimir PDF

He creat un xicotet manual per a explicar com pujar fotos a la galeria web. Feu clic a l'enllaç "Llegir més..." per a veure tot el procés.

 1. Identificar-se a la web. Si ja sou usuaris, entreu amb el vostre nom d'usuari i la contrasenya. Sino, vos heu de registrar i activar el compte.
 2. Accedir a la pàgina principal de la galeria (enllaç Fotos al menú de l'esquerra) i fer clic on posa Tauler de control (afegeix imatges):

 3. A continuació, és important afegir les fotos a la categoria adequada. D'aquesta manera mantindrem un ordre lògic dins de l'estructura de la galeria. Per a crear la categoria, fem clic al botó CATEGORIES i a continuació NOVA CATEGORIA.
 4. Li donem un nom a la categoria, i seleccionem la categoria pare a la que ha de pertànyer (excursions, viatges, altres, fotos, etc). Si voleu també podeu escriure una breu descripció de la categoria. Abans de desar la categoria, és important que on posa Publicada seleccionem . Si no, la categoria no es publicarà i no la veureu. 
 5. Tot seguit, tornem al tauler de control clicant l'enllaç indicat al punt 2, i cliquem el botó NOVA IMATGE.
 6. Li donem un títol al grup d'imatges que anem a pujar, i seleccionem la categoria que acabem de crear.
 7. Seleccionem les imatges del nostre ordinador que volem pujar. Per qüestions d'eficiència i temps de transferència s'ha limitat a 5 el nombre d'imatges que es poden transferir alhora. Si necessiteu transferir moltes imatges, contacteu amb l'administrador (Miquel fill) i ell les pujarà.
 8. Finalment cliquem el botó TRANSFEREIX.

Si tot ha anat bé, deurien aparèixer les fotos sota la categoria creada. En cas de que trobeu algun error, per favor, comuniqueu-ho a l'administrador.

Com veieu, no és gens difícil. L'únic que s'ha de tenir compte a l'hora de crear les categories i de insertar les imatges la categoria corresponent.

Ànim, i a pujar fotos!  Chulo

Comentaris
Cerca
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 16
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1403
Visites en total: 202877
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat