CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home

Balanç del curs d'iniciació a l'escalada

 
Aquest cap de setmana, 16 i 17 de desembre de 2017, hem realitzat el Curs d’Iniciació a l’Escalada a Montesa. El curs ha constat de dos jonardes matineres: 
 
El primer dia vàrem fer la classe teòrica-pràctica en el rocòdrom del pavelló la Rutgla. Ací els/les alumnes van rebre les primeres nocions d’escalada i provaren les modalitats d’escalada en bloc o boulder i de l’escalada esportiva.
 
El segon dia vàrem fer la classe pràctica a la zona d’escalada de la Mola, on els/les alumnes preneren contacte directe amb la roca practicant l’escalada esportiva. Dels/les 12 alumnes, cal destacar la gran participació femenina, així com la gran diversitat d’edats i localitats procedents, però el més important ha sigut les ganes i il·lusió amb que han realitzat el curs, fruit d’això, el bon ambient ha regnat amb excel·lència i la satisfacció ha sigut mútua per part dels/les alumnes i dels monitors/res.
 
Des del CEM agraïm a l’Ajuntament de Montesa per la seua organització, als/les alumnes per la seua participació i al DAC de Canals per la seua col·laboració en este Curs d’Iniciació a l’Escalada.
 
Fins la pròxima!
Comentaris
Cerca
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 13
Visites ahir: 51
Visites aquest mes: 1209
Visites en total: 200579
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat