CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies El CEM compleix 20 anys!

El CEM compleix 20 anys!

E-mail Imprimir PDF

 

 

Estimats socis i amics, aquest mes de desembre, el Centre Excursionista de Montesa celebra el seu 20è aniversari. Amb ganes de seguir gaudint de la muntanya i amb forces renovades, vos convidem a tots a unir-vos i fer més gran esta família.

A la secció d'activitats podreu vore el calendari provisional per al proper any 2017. Hem de dir que les activitats poden sofrir modificacions, i convidem a qualsevol soci a proposar noves excursions i activitats. 

Aprofitem per a presentar-vos la nova imatge del club, així com un comunicat d'Ismael Mollà com a nou president:

Estimats socis i sòcies del CEM,

Em dirigisc a vosaltres com a nou president del club.

Vos comunique que, en aquest mes de desembre el CEM complix 20 anys. Per a celebrar-ho, anem a fer unes samarretes amb el nou logotip redissenyat per a l'ocasió.

El proper mes de febrer del 2017, farem una reunió per a posar al dia la quota anual i per demanar talles per a les samarretes.

Sóc president del CEM des del 15 d'octubre de 2016, durant la recta final d'aquest any m'he esforçat en posar al dia el club, vos informe:

  • He aconseguit tindre de nou en les nostres mans els famosos estatuts desapareguts, i el document CIF.
  • He actualitzat la nostra situació en el Registre d'Entitats Esportives.
  • He actualitzat la nostra situació amb la FEMECV.
  • He canviat d'entitat bancaria, ja que la situació que teníem en Cajamar era insostenible. Ara estem en la Caixa Popular de Canals.

Espere desenvolupar aquest càrrec de la millor manera possible. Qualsevol de les vostres propostes i opinions serán ateses i les tindré en compte, sempre intentant millorar.

Sé que represente un club viu, emprenedor, actiu, dinàmic, amb moltes inquietuts i projectes, i junts, aconseguirem fer moltes coses, gaudint sempre d'allò que tots els socis i sòcies estimem: la muntanya i la natura.

Ens veiem prompte al club!!

Salut i muntanya!!

Ismael Mollà i Ferrer

Montesa, a 19 de desembre de 2016 

Comentaris
Cerca
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Última actualización el Dimecres, 21 de Desembre de 2016 10:05  

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 14
Visites ahir: 64
Visites aquest mes: 1607
Visites en total: 203081
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat