CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies CAP DE SETMANA COMPLET AL CEM

CAP DE SETMANA COMPLET AL CEM

E-mail Imprimir PDF

Aquest cap de setmana del 14 al 15 de desembre de 2013 se'ns presenta complet i variat i no només per als CEM-membres també per a tot el poble de Montesa i per a tota la comarca.

A les 19:00 hores de dissabte tindrem la inauguració de l'exposició amb les 45 obres presentades al segon “Concurs de Fotografia de Muntanya, memorial José Tortosa” i es lliuraran els premis als guanyadors i tot plegat a la sala d'exposicions de l'ajuntament de Montesa que acollirà la mostra fins el 6 de gener de 2014. El concurs ha tingut una àmplia difusió als mitjans de comunicació de la comarca i promet ser un recull ben interessant d'allò que gaudim en les nostres activitats a l'aire lliure: la muntanya i la natura. Per moltes paraules que emprem no agrairem prou la col·laboració inestimable del nostre Ajuntament i, en justa reciprocitat, convidem les autoritats i els veïns per tal que ens acompanyen en aquest humil homenatge al nostre amic José Tortosa.

Al matí següent ens llevarem ben d'hora per a realitzar l'activitat senderista del mes que ens durà a conèixer la infatigable tasca dels moriscos: “les escales dels moros” de la Vall de Laguar a la Marina Alta on tancarem el cercle al voltant del famós i espectacular barranc de l'Infern. També tindrem ocasió de degustar “l'olla de la Marina” i refer així les forces que els escalons ens hauran fet minvar. És molt important doncs fer la corresponent reserva del dinar abans del divendres 13 de desembre tot enviant un correu electrònic al CEMtre: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla . O posant-vos en contacte amb algun membre de la Directiva. Disposeu de tota la informació i més a la descripció de l'activitat al nostre web.

 

Comentaris
Cerca
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 17
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1404
Visites en total: 202878
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat