CEM - Centre Excursionista de Montesa

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Home Notícies Col·laboració del Centre Excursionista de Montesa al llibre de festes 2013

Col·laboració del Centre Excursionista de Montesa al llibre de festes 2013

E-mail Imprimir PDF

Hola!
El Centre Excursionista de Montesa reuneix hui 50 socis que, en més o menys participació en les activitats, són amants dels esports de muntanya o de la muntanya i la natura en general. I fan que, un any més, aquest xicotet poble, puga tindre l’orgull de dir que té un Centre Excursionista. I ja duguem 16 anys!!!
Cada excursió, és el premi que ens ofereix la muntanya per estimar-la.
Hi ha llocs que, des de sempre, han emocionat a homes i dones, i que continuen encissant a aquelles persones que els visiten.
Muntanyes que s’alcen majestuoses davant nosaltres, coves misterioses que ens conviden a endinsar-nos dins la terra, boscos immensos que ens envolten de màgia, rius, barrancs, penya-segats…
Llocs que formen part del nostre pensament i que, de manera involuntària, se’ns han instal·lat al nostre cor per a convertir-se en els nostres somnis.
I davant tanta bellesa, sorgeix la necessitat d`estar ahí, d`anar-hi…
El CEM vol compartir amb tots vosaltres aquests llocs i les sensacions que provoquen, i és per això que vos convida a vindre a les activitats, perquè, com explicar la carícia del vent, el so de les fulles, l’olor de les flors i de la terra… Això s’ha de sentir, heu de vindre…….
També vos volem mostrar una cosa que no es veu però que es sent, i té molt a vore amb la personalitat de casdascú, de cada membre del centre. És el sentiment de companyerisme, de suport. Compartim ambicions, pors, èxits i fracassos, tot allò que ens ensenya a viure.
Com diu un muntanyer anomenat Messner; “cadascú ha de recorre el camí adequat per a si mateix, i cada camí és diferent al dels altres”.
És per açò, que intentem donar recolçament a les idees o propostes de cada company, intentant que ho puga aconseguir de la millor manera possible.
Volem agrair-vos la participació a la Gimcana de la Setmana Cultural i Festes de Moros i Cristians del 2012. També el bon comportament i el respecte a la natura que vàreu demostrar durant tota la prova. Esperem repetir-la i que gaudiu d’ella.
També donar les gràcies a totes les entitats, comerços i bars, que col·laboraren en el regals, i a tots el pares i mares que acompanyaren als seus fills en aquesta aventura.
I com no, agrair el recolçament en el 1er Concurs de Fotografia Homenatge a Jose Tortosa “Julio”. Fou tot un èxit!!
I per últim, recordar a aquells que començaren aquesta aventura a Montesa, i han fet possible que hui estem units a un centre de muntanya.
Gràcies de tot cor.
Bones Festes 2013.

Comentaris
Cerca
Només usuaris registrats poden escriure comentaris!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Última actualización el Dijous, 17 de Octubre de 2013 23:11  

Últimes fotos

02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)
02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia) 02-05-2014: EL PINSAPAR - SERRA DE GRAZALEMA Cadis (Andalusia)

ESTADÍSTIQUES

Visites hui: 15
Visites ahir: 84
Visites aquest mes: 1402
Visites en total: 202876
Dades des de: 2009-02-11

Publicitat